Ben Licher

 

ben licher

'Als het niet goed voor mij is, verkoop ik het niet'

 

Puur, biologisch en milieuvriendelijk, dat zijn de kernwaarden van de producten die op deze site gekocht worden. Ontstaan uit haar eigen behoefte aan pure, zuivere materialen voor verzorging van huid en haar, heeft Ben Licher al bijna zeven keer zeven wonderen getest, geproefd, gesmeerd, gebruikt, en goed bevonden ( 'Als het niet goed voor mij is, verkoop ik het niet' )

Het resultaat - zeven oliën, zeven hemelse geuren, zeven verwarmende kruiden, zeven lemen, zeven zachte zepen, zeven zouten en zeven handschoenen en borstels - mag er zijn.

Goed zorgen voor haar zelf en anderen is een serieuze zaak.

Zoals dat vaak gebeurt bij congruente mensen, en bij Ben Licher is dat aan de orde, past de wijze hoe ze met zichzelf omgaat bij haar dagelijks werk; zij is van professie 'breinbreier'. Van horen zeggen weten we dat 'breinbreier' een ander, zelfbedacht woord is voor coach, trainer. Het brein uit elkaar halen en zorgvuldig weer in elkaar zetten, is een vak apart dat Ben door haar jarenlange ervaring tot in bijzondere finesse beheerst.

Ben's passie is werken met mensen, stuk voor stuk uniek met hun leven zoals zij het leven. Haar uitgebreide netwerk is zeer divers: pubers, ouderen, ouders, managers, kunstenaars, accountants. Geïnteresseerd als ze is, oprecht, en met een bijzonder gevoel voor humor, coacht en begeleidt ze mensen letterlijk persoonlijk naar hun talenten en kwaliteiten. Ze doet dit op basis van Neuro Linguïstisch Programmeren, een laagdrempelige, multifunctionele methode die je leert dat iedereen wel eens een extra druppeltje olie kan gebruiken om het leven gesmeerder te laten lopen, en dat mensen die nooit een steekje laten vallen, simpelweg niet (kunnen) bestaan. 

De zuivere krachten die vrijkomen tijdens de coaching, heeft velen geïnspireerd tot het maken van (andere) keuzes; weg van stress, trauma's of spanningen, naar creatieve uitdagingen, constructieve veranderingen en een onversneden zijn.

Nieuwsgierig? Veel meer over Ben Licher en haar werk vindt je op www.ravisie.nl,  www.breinbreier.nl en www.benlicher.nl.

Ben is overleden op 18 maart 2016. Deze website wordt voortgezet door Sarah.

 

Bestellijst

 

Nieuwsbrief

Je ontvangt dan 4 - 6 keer per jaar een bericht over nieuwe producten, aanbiedingen en blogs/recepten van schoonvel.nl.

Inloggen en registreren

Wil je iets kopen of wil je een beoordeling toevoegen bij een product, registreer je dan hieronder of log in als je al geregistreerd staat.
 
 

Welkom bij schoonvel.nl

Ben Licher's webshops

breinbreier.nl (100% pure wol)
ravisie.nl (pure NLP opleidingen)
Schoonvel.nl Zeist, 06 46 15 64 64 - Leveringsvoorwaarden | Privacy
schoonvel.nl is een handelsnaam van Ravisie® NLP opleidingen©1998-heden.